dilluns, 12 de desembre del 2011

El Futbol Solidari és a tocar

Hola Erol! Us informem que les XVI Jornades de Futbol Solidari són molt a prop, concretament aquest cap de setmana, el 17 i 18 de desembre, que se celebraran a les instal·lacions de l'Escola Pia Santa Anna de l'edifici de la Plaça Santa Anna.
Com cada any, heu de formar equips de 6 a 8 persones, lliurar el full d'inscripció d'equip a la recepció de l'escola (fins el dimecres dia 14 de desembre), i buscar el màxim nombre de patrocinadors, que estiguin disposats a col·laborar amb aquesta gran iniciativa i obra social. De fet, recordeu que els diners que recollim durant el cap de setmana els destinarem al projecte de l'Associació d'Amics de l'Escola Pia al Senegal, de rehabilitació de la casa d'acollida de nois de Sokone.
Així doncs, des de tota l'organització del Futbol Solidari, us animem a formar equips i a ser present durant aquests dos dies que esperem que siguin increïbles. A més a més, aquest any us oferim noves propostes que estem segurs que us entusiasmaran i us faran gaudir, encara més, d'aquesta gran trobada. Per tal que us feu una idea de la infinitat de coses que podeu fer, us en fem un primer tastet; podreu presenciar o fer concerts, una jam session, un bingo, tota mena de jocs, com el buscamines, les bitlles i/o un twister gegant, per tal d'obtenir increïbles regals amagats en sobres sorpresa; i menjar una gran varietat d'entrepans, coques i crêpes, i beure tota mena de refrescs.

Bé doncs, no cal dir res més. No val un no per resposta; fora la mandra i la son, i amunt les ganes i l'energia. Aquests dos dies realment valen la pena, a part de passar-vos-ho bé (que està més que assegurat), actuareu per una bona causa.

Us esperem a tots i a cadascun de vosaltres:
RECORDEU: Els dies 17 i 18 de desembre a l'Escola Pia Santa Anna de l'edifici de la Plaça Santa Anna.

Per més informació
i/o per aclarir algun dubte, podeu deixar un comentari al bloc amb el dubte que tingueu, o enviar un correu electrònic a la següent direcció: futbol.solidari@escolapia.cat

1 comentari: