dimecres, 29 d’agost del 2012

DIA 3

Ens vam despertar, i un cop fets els serveis van aparèixer la dona del director i la comissaria Coloma Jau acompanyades de dos ajudants.  Ens van posar a prova amb uns exercicis físics i paral·lelament ens anaven fent un interrogatori per veure si teníem alguna cosa a veure amb el robatori de la recepta. Van haver-hi uns deu sospitosos de tot l’Erol, els van fer dinar separats de  la resta.

Com que la comissaria va veure que nosaltres no teníem res a veure amb el robatori, ens va demanar ajuda per interrogar a tots els treballadors de la fàbrica. Ens van representar l’escena del moment del robatori i vam descobrir el culpable.

Va venir la dona del director i ens van convidar el sopar del mes per agrair-nos l’ajuda que els hi vam donar per trobar el lladre. El sopar vam estar acompanyats del director Capeta, la Botones i les dues treballadores del mes. Un cop acabat el sopar, tots junts vam participar a un programa televisor anomenat Despenjat que es tractava de fer proves per endevinar un paraula que era , BARTOL!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada