diumenge, 20 de gener del 2013

SORTIDA FAMILIAR!

HOLA FAMÍLIES!

Per una banda, us recordem que dissabte 26 de gener NO HI HA ESPLAI.

I, per altra banda, us expliquem el motiu! 

Els monitors i monitores us proposem una SORTIDA FAMILIAR pel DIUMENGE 27 de gener! La idea és passar un matí diferent fent una sortideta a la muntanya...apta per tots els públics! 

Una excusa perfecte per conèixer altres famílies i els monitors i monitores que estan amb els vostres fills i filles! Recordeu que l'Erol el formem entre tots!

El pla és el següent: trobar-nos a 2/4 de 9 al pàrquing de dalt del Mataró Park i anar en cotxes fins a Hortsavinyà. Allà aparcarem i anirem caminant fins el santuari de Sant Martí de Montnegre. 

Només heu de portar-vos l'esmorzar i un calçat còmode per caminar! I deixar a casa la mandra, la son, els maldecaps i tot el que cregueu oportú!

Us adjuntem la circular que heu de retornar per poder fer una aproximació dels que serem.

Una abraçada!



2 comentaris:

  1. Podríeu comentar quina distància hi ha, quin desnivell i el temps previst de caminada? Més que res, per si no ens hi veiem en cor i anem directament a Sant Martí.
    Pau Civit

    ResponElimina
  2. Hola Pau, amb aquest post provem d'aclarir-te una mica més d'informació. Com ja hem escrit a la circular es tracta d'una passejada pel massís del Montegre. La passejada té el seu punt d'inici a l'ermita Horstavinyà i té un recorregut d'uns 4 o 5 km i pràcticament sense desnivell. El temps previst de caminada és d'entre una hora i una hora i mitja d'anada fins a Sant Martí.

    És una passejada pensada per fer amb calma i sense masses exigències. Així que us animem a venir durant tot el recorregut.

    ResponElimina