divendres, 3 de febrer del 2012

SI QUE MARXEM DE COLÒNIES!!!

Benvolgudes families,
les colònies de l'Erol a la Granja segueixen en peu, malgrat farà molt de fred, la predicció tant per dissabte com per diumenge a Santa Maria de Palautordera són dos dies ben asolellats.

Per a la vostra tranquilitat us donem tota la informació que hem rebut de la casa:

- La casa es troba a 300metres reals de l'estació de tren, amb el qual viatgem. Si demà a l'estació hi hagués qualsevol problema ferroviari, si que quedarien anul·lades.
- La comunicació per carretera de la casa està en perfecte estat.
- La casa disposa de calefacció per gas, revisada recentement. A més, la casa alberga entre setmana l'escola bressol de Palautordera, la qual avui està oberta i en ple funcionament.
- La casa a posat a la nostra disposició, de moment, 3 grans sales amb calefacció. En una d'elles hi cabem els 130 tots junts.

Per altra banda, els monitors som conscients del fred que farà i per això hem adaptat la major part de les activitats per fer-les a l'interior.

Continuem oferint la possibilitat de donar-se de baixa a aquelles families que ho precissin sense cap tipus de penalització, ens podeu trucar al 679004494 (Tomàs) o 628285358(Núria).

Moltes gràcies i fins dissabte a les 10h a l'estació!!!!
No oblideu de portar mooooolta roba d'abric!!!

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per l'esforç de mantenir-nos informats puntualment. Sé que això comporta un esforç extra per part vostre. Ens veiem demà a l'estació!

    ResponElimina