dijous, 19 de setembre del 2013

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ!


COM HA ANAT L'ESTIU? I L'INICI DE CURS? 
Segur que genial! Tot i que sabem que, tant per vosaltres com pels monis, el curs comença 100% quan s'obren les portes de l'Erol! Així que aquí teniu la informació necessària!
De nou, ens dirigim a totes les famílies que formeu part de l’Erol, aquelles que esteu en llista d’espera des del curs passat i també a aquelles que ens heu mostrat interès en inscriure’s aquest curs. Com sabeu, l’equip de monitors prioritzem la qualitat envers la quantitat i això ens fa limitar la capacitat a unes 30 o 20 persones segons el grup. A hores d’ara només podem assegurar plaça als que ja venien l’any passat, tot i que vetllarem perquè els que esteu en espera pugueu acabar formant part de l’Erol! Sabem que en teniu ganes i volem poder-vos oferir aquesta possibilitat!
Com funcionarà el procés d’inscripció?
Si esteu interessats en inscriure'us a l'Erol pel curs 13-14 heu de lliurar la butlleta de preinscripció a la recepció de Santa Anna Centre abans del dimecres 25 de setembre (passada aquesta data no es recollirà cap més butlleta).
Segons les inscripcions rebudes es crearan els grups donant prioritat als que venien l’any anterior. I pel que fa als que esteu en llista d’espera, si tornem a rebre la preinscripció mantindrem la vostra plaça a la llista, seguint l’ordre que ja hi havia.


La següent setmana es penjaran a la recepció de Santa Anna Centre les llistes definitives dels grups i també de la llista d’espera.

El Grup d’Esplai L’Erol obrirem les portes el dissabte 5 d’octubre a les 16h.
A les 18.30h farem una reunió de pares i mares a la Sala d’Actes, els vostres fills i filles podran quedar-se al pati amb la resta de monis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada