dilluns, 19 de setembre del 2011

S'acosta el primer dia...

Salutacions a tots els eroleros i eroleres: nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, monitors i antics monitors...! Després d'aquestes vacances d'estiu tan llargues però, això sí, merescudes, tornem a començar un nou any ple d'aventures i de moments apassionants que promet moltíssim. Així que, nens i nenes, nois i noies, reserveu moltes forces i ganes perquè ja s'acosta el primer dia de l'esplai Erol:

RECORDATORI: Comencem el dissabte 1 d'octubre amb el mateix horari, de 4 a 7 de la tarda!

D'ara a endavant, el grup de monitors del G.E l'erol ens comunicarem amb tots vosaltres a través d'aquest bloc. Serà una eina de caràcter informatiu i lúdic que us permetrà estar al dia. El bloc inclou:

La fitxa d'inscripció.
Circulars i avisos: imagineu-vos que esteu un dia a casa i de cop i volta penseu; - "Ostres, quin dia marxàvem de colònies?". Bé doncs, ja no us haureu de preocupar més per això. A partir d'ara, ho podreu consultar sempre que vulgueu.
Articles i enquestes de tota mena.
L'eroenigme: situat a la dreta. Ara ja no s'hi val dir; - "Ai, és que va massa ràpid, i no tinc temps de clicar-la". Recordeu, no es tracta d'una simple pregunta..., es tracta d'una competició per veure quin és el grup més intel•ligent i motivat amb l'Erol. Només hi pot haver un vencedor, i ha de ser el vostre grup "sigui com sigui". Heu de ser els més ràpids!
Un espai dedicat única i exclusivament al vostre grup: localitzat a una de les pestanyes que hi ha a sota del títol.

Doncs bé, aquest és el bloc que us oferim tot el grup de monitors, però no us pensem que deixarem la web de banda eh!
Per algun despistat, la web segueix sent http://www.esplaierol.org/ i clicant l'enllaç del bolet podeu accedir directament al bloc.

Fins d'aquí molt poc a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada