dimarts, 20 de setembre del 2011

Les colònies d'estiu 2011!!!

Inaugurem aquest bloc que esperem que sigui del vostre gust i del tot útil per tal que pugueu seguir les novetats de l'Erol.

Aquest estiu el G.E l'Erol hem estat de colònies per Ogassa. La veritat és que tot ha anat fantàsticament, però gràcies a la frase de "tot va bé, si acaba bé", ja que ens vam trobar amb un bon problema.
Primer de tot, els grans van marxar a fer una ruta des de Queralbs-Coma de Vaca-Pardines-Ogassa, però va resultar que se'ls va fer un dia més llarg del que s'esperaven, i tot degut a que els petits a la casa havien fet de les seves...
Doncs resulta que el petits al arribar a la casa es van trobar un dau i no se'ls va ocórrer res més que llençar-lo. Així doncs, de cop i volta ens vam veure tots embolicats dins el joc de SEILABAC, un joc del qual no hi podíem sortir fins arribar al final, ja fóssim nosaltres o algú dels estranys jugadors que igual que nosaltres lluitaven per sortir endavant. Cada vegada que tiràvem el dau ens havia de passar alguna de grossa, la primera va ser que els grans se'ls allargués la ruta, després un ésser maligne es va endur a l'Anna (una monitora), i sense parar una rere l'altre.

Per sort o per desgràcia en ajudava un tiu un pel friki, que va resultar ser el creador del joc.
Bé, finalment col·laborant amb els altres personatges del joc (Johnny, el mafiós i les pijes) vam poder acabar el lloc i desemmascarar al seu creador. La veritat és que la tasca no ha estat fàcil però si que va ser divertida.
A més, després d'aquesta experiència, tots els monitors encetem el curs amb moltes ganes de viure noves aventures!!!!

RECORDEU: Comencem el dissabte 1 d'Octubre, nosaltres hi serem!!!

Fins aleshores!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada