diumenge, 2 de setembre del 2012

Dia 8


De bon matí, ahir vam rebre la visita d’en Roc Capeta on ens demanava que tots plegats l’ajudéssim a dissenyar un projecte per decidir què en podíem fer de l’or que havíem trobat a la mina secreta de la senyora Piluca. Aquest or pertanyia al senyor Roc Capeta ja que la mina es trobava dins la seva fàbrica.

Nosaltres, com sempre, disposats a ajudar-lo, vam dissenyar uns projectes originals. Tan petits com grans, dividits en 6 grups els quals competirien més endavant per decidir quin seria el projecte dut a terme, hi vam participar.

Ben dinat cada grup va organitzar una campanya publicitària per donar a conèixer el seu projecte. Cançons, balls i teatres van omplir les hores següents.

Més tard, després d’una bona dutxa, vam assistir al judici que havíem estat citats. Va ser la nostra amiga Nintendo la que ens va informar d’això aprofitant per fer-nos la seva visita, cada any és més esperada.

Després d’alguns crits,  la veritat va ser protagonista durant aquella primera part de la nit. En resum, la senyora Piluca va ser condemnada a  190 anys de presó per temes d’esclavitud, de falsificacions de documents, intents d’assassinat i diner negre. També vam descobrir que la senyora Piluca s’entenia amb el doctor Secayo el qual va fer creure que el fill de la Piluca i en Roc va morir al part. En veritat, va ser el senyor Secayo el que va enviar a en Tom Padding (fill d’en Roc i la Piluca) a Liverpool ja que portava anys enamorat de la Piluca i no va permetre que aquesta tingués un fill amb un altre home. Aquest doctor, per tant, també va ser condemnat a anys de presó.

Per acabar la nit, vam presentar els projectes de la mina d’or a el senyor Roc Capeta. ONG’s, esplais, centres lúdics, rius màgics i hospitals van ser-ne els participants del concurs, guanyat finalment pel centre lúdic INDECAT.

 

Meritxell Romera, Roger Grabolosa, Marina Martorell, Egor Pruna, Max Garriga, Carla Samon, Mònica Fors, Carla González i Anna Bernat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada