diumenge, 16 de setembre del 2012

OBRIM EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ AL CURS 2012-2013 (límit 20 de setembre)

L’any passat, durant el procés d’inscripció, vam tenir molta més demanda de la que podíem cobrir i per aquest motiu vam haver de fer un sorteig, deixant infants en llista d’espera. Aquesta vegada, preveient que les inscripcions seran força similars a les de l’any anterior hem modificat el procés.

Seguint amb els criteris de l’any passat, l’equip de monitors continuem prioritzant la qualitat a la quantitat i això ens fa limitar la capacitat dels grups a unes 30 places. A hores d’ara només podem assegurar plaça als que ja venien l’any passat, tot i que vetllarem perquè els que estàveu en espera pugueu acabar formant part de l’Erol.   

Com funcionarà el procés d’inscripció?

Si esteu interessats en inscriure’s heu de lliurar la butlleta a la recepció de Santa Anna Centre abans del dijous 20 de setembre (passada aquesta data no es recollirà cap més butlleta)

Segons les inscripcions rebudes es crearan els grups donant prioritat als que venien l’any anterior. Aquells grups en què quedin places lliures es farà un sorteig entre els que estaven en llista d’espera l’any passat i que hagin lliurat la butlleta.

La següent setmana es publicaran a la web les llistes definitives dels grups i de la llista d’espera.
 
 
BUTLLETA DE PREINSCRIPCIÓ

INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIÓ (1r de primària)

                                                     
                                                                      Equip de monitors i monitores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada