dissabte, 1 de setembre del 2012

Dia 7


Ahir al matí, ens vam posar d’acord entre tots els grups i cansats d’estar esclavitzats per la Piluca, vam buscar les proves suficients i poder culpar i detenir la Piluca, la dona del director de Crispetes Capeta.

Resulta que per poder conquistar l’empresa i esclavitzar-nos, havia falsejat una legislació tot subornant una fiscal. Aquesta fiscal es va penedir d’acceptar els diners de la Piluca i just quan anava a confessar el delicte a la policia, la Piluca la va segrestar. Finalment nosaltres la vam trobar i la vam rescatar!

Vam trucar a la nostra amiga comissaria i va arribar en un tres i no res. Després d’ensenyar-li les proves que tenien els diferents grups d’edat, es va emportar la Piluca cap a la presó.

A la tarda, quan anàvem cap el camp de futbol, vam sentir una conversa entre en Roc i la Botones: en Roc tenia un fill amagat i la Botones, que sempre havia sigut l’amiga de confiança no en sabia res. Amb les investigacions d’en Roc ,sabíem que el seu fill era un dels treballadors de la fabrica però quin? Amb els currículums que vam aconseguir sospitem que no sigui en Tom Pading, el lampista que van contractar fa pocs dies dins l’empresa...

A la nit vam fer activitats per separat els grans i els petits. Els petits amb l’ajuda d’uns follets màgics van descobrir la mina d ’or que la Piluca tenia d’amagat dins la fàbrica. Mentrestant, els mes grans van extingir les malalties infeccioses que quedaven passant per un túnel del terror ple de personatges terrorífics.

 

Grup de serveis número 7:

Laura Samon, Adrià Martorell, Roser Navarro, Nacho Itoiz, Pere Saltor, Glòria Salido, Berta Aracil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada