divendres, 31 d’agost del 2012

Dia 6

Ahir ens va despertar un policia i tres noies. Resulta que el dia anterior un noi va ser assassinat per una de les tres noies i vam voler comprovar la quartada d’una d’elles. La primera va ser l’amiga del treballador que va explicar tot lo seu i, finalment, vam comprovar que no era ella (Sònia).

Després d’esmorzar va venir la dona (Piluca) i estava molt enfadada. Ens va esclavitzar durant tot el matí i vam haver de treballar molt sota la vigilància d’uns guàrdies. Com que els tallers estaven amagats, el nostre objectiu era saber què feien la resta de grups. Després del joc de matí vam parlar sobre les diferents esclavituds que hi ha actualment (esclaus dels mòbils, de la televisió, del temps, del facebook, de la roba de marca,...).

A la tarda ens vam dividir en dos grups: un va pintar un regal que vam rebre d’en Roc Capeta, que era una bossa on hi havíem d’estampar una crispeta i posar Capeta i l’altre, va jugar al joc del  petó.

A la nit, després de sopar van venir bastants guàrdies, que estaven  contractats per la Piluca. Nosaltres havíem de buscar informació sobre la fàbrica mentre que ells ens havien de pillar i portar-nos a la presó. Amb la nostra habilitat de distreure, ens en vam sortir força bé tot hi que ens va costar més del que ens pensàvem.

Durant tot el dia vam tenir mala sort ja que va ploure però esperem que els següents dies el temps millori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada