dimecres, 29 d’agost del 2012

DIA 1

Ahir a mig matí vam arribar amb l’autobús a la casa de colònies on passarem aquests dies. Tots estàvem molt engrescats.

Ahir a la tarda vam conèixer la “Maria del Carme”, la botones encarregada del turisme d’una fàbrica de crispetes anomenada Crispetes Capeta. Ens va explicar l’activitat de tarda que consistia en anar passant per tots el treballadors de la fàbrica per conèixer les diferents localitzacions de la fàbrica i descobrir què feien en cadascun dels llocs. De tal manera,  la Maria del Carme ens va distribuir en quatre grups segons l’edat; els més petits són els Pupanki, després tenim els Cotufa, a continuació els Kukurica i els més grans són els Crispetak. Encara no sabem ni el significat ni el perquè d’aquests nom però suposem que ja ho anirem descobrint!

 La Maria del Carme ens va explicar que els propietaris de l’empresa són en Roc Capeta i la seva esposa la Sra. Piluca, que vam conèixer abans de berenar.

Hi ha unes vistes molt boniques i uns exteriors molt xulos i diferents. Els Kukurica, han fet una cabanya en mig del bosc on van a jugar, sempre acompanyats dels monitors. A davant de la casa hi ha un gronxador i darrera hi ha una font.

Durant el joc de nit vam participar en el procés de producció de crispetes; vam haver de seleccionar el gra bo, vam posar els ingredients i els vam passar per foc. Desprès vam dissenyar les nostres paperines i les nostres caixes i les vam empaquetar. Després vam cantar quatre cançons i vam anar a dormir.

Aquestes colònies, són molt divertides i molt guais. El menjar està molt bo; ahir vam sopar uns espaguetis amb tomàquet, una botifarra i un flam.

Avui un cop acabat l’esmorzar ens hem distribuït per fer els serveis,  ara farem el joc de matí i anirem a la piscina. Aquesta tarda arribaran els nois i noies que estan de ruta i tenim moltíssimes ganes de veure’ls!

Grup de serveis número 5: Clàudia Romera, Carla Fernàndez, Roger Benítez, Mireia Julià, Joel Grabolosa, Reha Rashid

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada