dijous, 30 d’agost del 2012

DIA 5

Ahir ens van despertar una policia, tres noies i ens vam trobar un mort al jardí de la casa. El cas era saber quina era la relació de les tres noies amb el mort, i què havien fet la tarda del dia passat.
A l’hora d’esmorzar va venir la “Piluca”, la “Botones” i un notari anunciant la mort d’en “Roc Capeta”;testament però gràcies a la Botones vam descobrir que era un  ens van llegir el seu testament fals. Ella ens va dir que coneixia molt bé a en Roc i que el que el notari havia llegit no li semblava molt real. Sabia que en Roc guardava el seu testament vertader a darrera una font de Sant Privat. Aleshores vam decidir anar fins allà, d’excursió.


Al sortir de la casa ens vam trobar la cadira de rodes d’en Roc Capeta. Després d’haver dinat i haver trobat el testament, els grans vam fer una reflexió sobre els metges sense fronteres i els petits van llegir un conte sobre els drets de la salut. Després de tot, vam tornar cap a la casa a banyar-nos a la piscina; De camí ens vam trobar a en Roc al mig de la carretera que ens va explicar que la Piluca, la seva dona, l’havia intentat matar la nit anterior amb un medicament.
Entre tots els de l’Erol vam decidir acompanyar-lo fins la casa amb nosaltres perquè no sabessin que ell seguia viu. Ens va explicar també que ell en veritat no era invàlid sinó que ho feia per enganyar la seva dona.

Vam arribar a la casa i vam anar a la piscina. Després d’una estona lliure, vam sopar i al sortir a fora a veure les estrelles ens vam trobar a el metge i la Piluca fent el mateix, ens van recomanar que al estar cansats fer una mica de relaxació seria una bona idea. Aleshores vam entrar a dins, vam agafar el coixí i els aïllants i ens van llegir un conte amb música relaxant. I un cop estàvem tots descansats vam anar a dormir.

 

GRUP 1 de serveis: Marc Saltor, Juliana Torrus, Ivan Miralles, Carles Sanz, Cristina Torrado, Guillermo Garcia, Berta Samon

MONITORS: Ernest Perarnau, Adrià Gonzalez
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada