dimecres, 29 d’agost del 2012

DIA 2

Ahir al matí ens va venir a veure els del recursos humans de la fàbrica, per presentar-nos el nou treballador, en Tom Pading. Era lampista i havia perdut les seves eines, i nosaltres el volíem ajudar a trobar-les, per això vam fer una prova i les vam aconseguir totes. Al acabar la prova vam anar a la piscina a banyar-nos.

A la tarda va venir la bruixa Lola, perquè va parlar amb els astres i les estrelles i tenia un pressentiment que passaria quelcom dolent. Tots els treballadors s’havien canvia’t les eines i també els vam voler ajudar a recuperar cadascú la seva. Després va tornar a venir la bruixa i ens va explicar que havien robat la recepta secreta de les Crispetes.
A la nit mentre cantàvem cançons va venir la Policia pensant-se que nosaltres havíem robat la fórmula. Ens van espantar una mica...ara no podem sortir de la casa fins que es descobreixi el culpable!

 
RUTA:

Els grans van arribar molt cansats però amb una cara de felicitat per veure els més petits.  El primer dia, vam agafar el tren i vam anar fins a Vic. De Vic vam caminar fins al Pantà de Sau, on ens vam banyar i vam dormir allà al costat. L’endemà vam pujar un cingle per arribar fins a Tavertet, on vam parar a dinar i a recuperar forces. Vam dormir a Rupit. El dia següent, vam arribar després de dinar a la casa on hi havia tots els petits. Només arribar ens vam tirar a la piscina.

La família de l’Erol ja estem tots reunits!!!i

 

GRUP 4:

Víctor Itioz, Arnau Badia, Glória Domingo, Ilgam Montfort, Sergi Villanueva, Éric Garriga, Anna Trenchs

COL·LABORADOR:

Sergi Coma
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada