dimecres, 29 d’agost del 2012

DIA 4

Ahir ens vam despertar i quan ens pensàvem que el tema del robatori ja estava tot solucionat va aparèixer una epidèmia a la fàbrica “Crispetes Capeta”. Després d’una lluita intensa entre l’equip verd i vermell (uns tenien el lupus i els altres la varicel·la), vam ser capaços de trobar la medicina i preparar tot l’armament.

Més endavant, després de dinar vam fer la mítica Gimcana guarra, ambientada amb trons i llamps. Malgrat fer mal temps vam poder jugar a:

-          Cabells i camells: cadascú amb les mans pintades amb el color del seu respectiu equip (vermell o verd) s’havien de pillar. TOTHOM VA QUEDAR PLE DE PINTURA, GUARRÍSSIM!

-          El mocador amb un cigronet amagat dins d’una piscina plena de fang.

Tot i que va estar molt igualat, finalment l’equip vermell va ser el guanyador!

Tot seguit, amb l’arribada del doctor Secayo i els seus respectius ajudants, ens vam adonar que ens havíem enfrontat inútilment, ja que amb la mateixa medicina es podien curar les dues malalties.

Desgraciadament el temps no ens va acompanyar durant la resta del dia, així quan aprofitar per passar una estona tots junts dins de la casa.

A la nit vam fer un “Desfilada de pijames” en què tots ens ho vam passar molt bé i vam tenir l’ocasió de conèixer a la mascota de l’empresa: la Crispeta Capeta.

 

Grup de serveis número 2:
´Helena Bravo, Marc Batalla, Meritxell Burgos, Anna Cotet, Guillem Teodoro, Joan Saltor, Gerard Flynn i Anna Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada